Onze diensten

Webontwikkeling

Webontwikkeling omvat het maken van websites en webapplicaties met behulp van verschillende technologieën en tools

Wil je een sterke online aanwezigheid of je bestaande website vernieuwen? Zoek dan niet verder! Ons deskundige team voor webontwikkeling staat klaar om je bij elke stap te helpen.

Social Media Advertising

Adverteren via sociale media is een belangrijk hulpmiddel geworden voor bedrijven die hun bereik willen vergroten

Bent u klaar om de ongelooflijke kracht van reclame via sociale media te gebruiken om de zichtbaarheid van uw merk te vergroten en uw bedrijf omhoog te stuwen?

Google (SEO/SEA)

Ontsluit uw online potentieel met Google SEO en SEA-marketing

Zeg vaarwel tegen verspilde klikken en ongekwalificeerd verkeer. We maken gebruik van de krachtige targetingopties van Google om ervoor te zorgen dat uw advertenties en website-inhoud het meest relevante en waardevolle publiek bereiken.

Email Marketing

Supercharge uw marketinginspanningen met e-mailmarketing

We bieden e-mailstrategieën en targetingtechnieken om ervoor te zorgen dat je berichten op het juiste moment bij de juiste mensen terechtkomen, zodat open rates en conversies worden verhoogd.

Content creëren

Verhoog uw merk met deskundige contentcreatie

Content gaat niet alleen over tekst. We zijn ook gespecialiseerd in het maken van in het oog springende visuals, infographics en multimediacontent die de visuele identiteit van je merk versterken.

Een oplossing voor uw zaken

Laat ons uw betrouwbare partner zijn bij het bereiken van uw zakelijke doelen. Samen kunnen we uitdagingen het hoofd bieden en kansen grijpen om uw bedrijf te helpen groeien.

Heb je een project in gedachten?

We zijn slechts een bericht of een telefoontje van je verwijderd. Neem contact met ons op wanneer je hulp nodig hebt en we helpen je graag.

Contact Formulier

Flexon point

Onze diensten

Bedrijfsinformatie

Brugsevaart 32
9030 Gent België
ondernemingsnummer 0844.181.892